Assortiment


assortiment noten

Versgebrande noten
Onze noten en pinda’s branden we op de markt. Al kunt u alle soorten ook ongebrand kopen. Ons assortiment kent geen grenzen: van de populaire cashew- en pecannoten tot de exclusieve macadamia’s. Wilt u de amandelen of de hazelnoten met of zonder vlies erom? De walnoten in dop of gepeld? Gaat u voor een notenmix met zout, met kruiden of naturel? De keus is aan u.

Chocolade
In onze chocoladehoek kunt u uw hart ophalen. De zelfgemaakte pinda- en hazelnootrotsjes vindt u in de smaken puur, melk en wit. Daarnaast trekken de chocoladepinda’s en -rozijnen uw aandacht. Ook deze zijn te verkrijgen in dezelfde drie smaken. Wilt u de visite eens verrassen met een bijzondere chocoladetraktatie? Probeer dan de overheerlijke pecantruffels of ga voor de mix met chocobanaantjes.

Zuidvruchten
Gedroogde abrikozen helpen de bloeddruk te verlagen. We hebben diverse varianten: zoete, zure en wilde abrikozen. Gedroogde pruimen bevorderen de stoelgang. U kunt kiezen: wilt u ze met of zonder pit? In de hoek van onze kraam vindt u liefst vier soorten rozijnen. Vergeet ook onze cranberry’s en de oergezonde goji- en moerbeibessen niet! En wat te denken van de vijgen en de dadels? Onze zuidvruchten zijn niet alleen gezond, maar ook bijzonder lekker!

Olijven
Bent u een zoetekauw of houdt u van pittig? Of heeft u liever iets daar tussenin? In onze olijvenkraam vindt u ongetwijfeld iets dat beantwoordt aan uw smaak. Kom vooral proeven! Geniet van onze knoflookvarianten (met milde of pikante kruiden of met basilicum), de verrassende combinaties (honing-tomaat of aioli-dille) of van een olijvenmix met gedroogde tomaten en blokjes fetakaas.

Tapenades
Maak uw romantische of gezellige avond compleet met diverse tapenades op tafel. Alle soorten maken we zelf. Kiest u voor fetatapenade met knoflook, voor de variant met pecannoten en zoete pepers of de traditionele tricolore? Natuurlijk ontbreekt ook een tapenade van tomaat niet. Bent u dol op vis? Ga dan voor de fijne tonijntapenade. Wat u zeker niet mag missen: onze zoete pepers gevuld met ananas- of bieslookkaas.