Gezonde recepten


Productomschrijving:
Macadamia mix


De werkingen van de Gojibes
Goji bevat o.a. vitamine C, vitamine A, vitamineB1, vitamine B2, ijzer, koper, nikkel, chroom, magnesium, natrium, calcium en verschillende aminozuren, alsmede vitaalstoffen. Dit alles maakt de Gojibes tot de voedingsrijkste vrucht van de wereld.

De Gojibebes beschikt over een buitengewoon werkingsspectrum:
- Hoger concentratie en prestatievermogen
- Anti-Aging werking
- Helpt het lichaam bij het afvallen
- Sterking van het immuunsysteem

De Gojibes stamt oorspronkelijk uit Azië en is in Duitsland ook sinds een aantal jaren onder de naam wolfsbes of boksdoornbes bekend. Sinds wetenschappers bevestigd hebben, dat de Goji van alle vruchten de meeste mineralen en vitamines bevat, wordt zij steeds vaker in het westelijke deel van de wereld gegeten. De Gojibes wordt o.a. Anti-aging werking, het remmen van Alzheimer, energie, kracht en het bevorderen van de conditie en de gezondheid toegeschreven.

"Wetenschappers bevestigen: De Gojibes bezit van alle vruchten de hoogste concentratie aan vitamines en anti-oxidanten!“

De Gojibes wordt voornamelijk in het bekende aanbouwgebied van het Ningxia dal in China aangebouwd. Daar worden de bessen of in de zon gedroogd, of ze worden direct fris tot sap verwerkt. Zelfs in gedroogde vorm blijven bijna alle belangrijke inhoudsstoffen behouden. In Tibet, in het bijzonder in het gebied van de Himalaya, wordt de vrucht van het welzijn en het lange leven zo gewaardeerd, dat de mensen zelfs feestdagen ter ere van de vrucht houden. De Gojibes wordt hier o.a. ook als afrodisiacum en ter vergroting van de hartstocht gebruikt. En ook qua smaak is de Gojibes niet te versmaden.

Het verkosten van de Gojibes!
Zoet en vruchtig zoals zij is, past zij bij salades, in muesli, net zoals rozijnen gedroogd, maar ook als Gojisap bij bijna elke gezonde maaltijd. Men kan uit gedroogde Gojibessen zelfs thee maken. Afsluitend kan men zeggen, dat men geen echt kritiekpunt kan vinden. Maximaal de hoge prijs van de Goji producten in reformhuizen kan als minpunt worden opgevoerd. Maar ook dit minpunt kan men makkelijk omzeilen, indien men eenvoudig via het internet besteld.